Thursday, 26 February 2015

VPN beállítás win7 alatt

VPN beállítás win7 alatt


VPN beállítás win7 alatt
Problmm a kvetkező, VPN kapcsolatot szeretnk kialaktani, de mg letemben nem csinltam s nem is lttam, hogyan kell, de amolyan csinld magad formt űzk mert gy knnyeben rgződik bennem, talltam lersokat, de valahogy az alapjn nem jtt ssze. Szval lnyege az egsznek, hogy van egy androidos mobilom ami kpes vpn kapcsolatot ltesteni s azt szeretnm elrni, hogy az otthoni gpemet brhonnan el tudjam rni a telefonommal ezrt szeretnk kialaktani egy vpn kapcsolatot. Addig eljutottam, hogy a hlzat s megosztsoknl hozz kell adni egy j hlzat tpust mg pedig munkahelyi vpn hlzatot aztn megadni a szolgltattl kapott ip ami nlam DSL alap szval nem fix IPs vagyok, majd beadni egy felhasznlnevet s jelszt aminl el akadtam mert nem tudom pontosan milyen felhasznlnv jelszra utal itt az amit kaptam a szolgltatmtl vagy pedig sajt magam kitallok egyet, nos mind a 2-őt megprbltam majd a megads utn rmentem a csatlakozsra az nem sikerlt . Szval lnyeg eleve ott elakadtam, hogy a gpemen kialaktsam a VPN-t. Ha tudtok rszletes lersokat adni az elksztsről azt nagyon megksznnm!
Olyan virtulis szmtgpes hlzat, amely publikus kommunikcis csatornk s eszkzk segtsgvel valsul meg, de az azokon zajl esetleges egyb forgalomtl elklnlő, msok szmra nem hozzfrhető egysget kpez.1. Bngszsi korltozsok feloldsa (gmail, facebook, myspace)

2. Internet korltozsok feloldsa (torrent, voip, WoW)

3. Minden csatlakozsnl sajt, fix vagy vletlenszerű IP

4. Biztonsgos csatlakozs WiFi/Hotspot felhasznlknak

5. Beptett, szemlyre szabhat tűzfal

6. Gigabit BIX hlzati csatlakozs

7. Adatforgalmi s sebessg korltozs nlklSzksge van r, hogy elrhetőv tegye az sszes weboldalt, belertve a Facebookot, Twittert, s mg sok mst?

Megszeretn vltoztatni az IP cmt?

Szeretn hasznlni a BBC iPlayert brhonnan a vilgon?

Szeretn hasznlni a Netflixet az Egyeslt llamokon kvl?

A VpnTraffic Androidos funkcii:

-1 gombnyomssal csatlakozhat a vpn szervernkhz, ingyenes telepts.

-Elmenthető felhasznlnv s jelsz, csak a szerver helyt kell kivllasztani a csatlakozshoz.

-Nincs svszlessg korltozs.

-Titkostja az internetes forgalmat.

-Feloldja az llami s vllalati korltozsokat, kikerli a helyszn-alap korltozsokat.

-Korltlan vlts a VPN szerverek kztt. (35 + orszgban szerte a vilgon)

-Tmogatja a pptp-t s a l2tp/ipsec-et.

-Műkdik a wifi-vel, 3G-vel, GSM-mel, s az sszes mobil adathordozval.

VPN szerverek brhol a vilgon:

- Eurpa: egyeslt Kirlysg, Franciaorszg, Nmetorszg, Svdorszg, Oroszorszg, Spanyolorszg, Svjc, Olaszorszg, Hollandia, Norvgia, Dnia, Belgium, Csehorszg, Lengyelorszg, Romnia

- Amerika: Ameriaki Egyeslt llamok, Kanada, Mexik, Kolumbia, Argentna, Brazlia

- zsia: Kna,India,Japn,Egyeslt Arab Emirtus, Malaysia, Singapr, Korea, Trkorszg, Indonzia, Thaifld, Flp-szigetek, Hong Kong, Vietnm, Izrael, Szaud-Arbia, Kuwait

- Egyb: Ausztrlia

Amit ajnlunk

Szabadsg

Szmtgpt hozzrendeljk j IP cmre a kvetkező orszgokbl: USA,Egyeslt Kirlysg, Kanada, Nmetorszg, Hollandia, rorszg,Szingapr, Romnia, Svjc, Malajzia, Oroszorszg s Svdorszg. rjajra a tűzfal szablyokat, vegye t az irnytst a hlzat felett.

Biztonsg

Kap egy BIZTONSGOS s TITKOSTOTT kapcsolatot a szmtgp s a Internet kztt. Előzze meg a helyi Internet szolgltat kmkedst s Internet forgalmnak korltozst.

Adatvdelem

A VPN szolgltats egy egyszerű s nagyon hatkony mdja, hogy szemlyes adataink biztonsgban maradjanak az Internet hasznlatnl.A VPN egy rteg biztonsgot s anonimitst biztost.

Kompatibilits

Kompatibilis a Skype s egyb VOIP szoftverrel. Kompatibilis a Windows, Linux, Mac, iPod, iPhone, iPad, Android, Windows Mobile opercis rendszerekkel.
Vpn Traffic - blokkolt weboldalak feloldsa,Skype elrs,VOIP,TV csatornk s videomegosztk mint Hulu,Netflix,BBC iPlayer hasznlata. Orszg alap blokkolsok feloldsa! 40+ VPN szerver vilgszerte. pptp s l2tp/ipsec tmogats.
What you need is a VPN account !

Before you make an order, you can Trial our VPN Service for3 days.

Only$1.99

High Speed
All country serverWhat you need is a VPN account !

Before you make an order, you can Trial our VPN Service for3 days.

• Only$1.99

• High Speed
• All country server

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.