Wednesday, 26 September 2012

Anonimno deskanje po svetovnem spletu na hiter in enostaven način

Anonimno deskanje po svetovnem spletu na hiter in enostaven način

Eno izmed zaščit na svetovnem spletu predstavljajo sistemi za anonimizacijo. Tu gre za sisteme oziroma anonimne zastopniške programe (ang. »anonymous proxy«), ki predstavljajo vmesnik med uporabnikom in obiskano spletno stranjo oziroma storitvijo. S tem se dejansko prekrije identiteta uporabnikov svetovnega spleta.

Povežite se z našim VPN strežnikom in se zaščitite pred radovednimi očmi. Ko boste povezani z našim vpntraffic, bodo vsi programi na vašem računalniku za povezavo z internetom uporabljali varno, zaščiteno in anonimno povezavo.

Tako boste lahko v službi brskali po blokiranih spletnih straneh (Facebook, YouTube…), v hotelih in v tujini se boste povezali v nezaščiteno in nevarno WiFi omrežjevpntraffic pa bo vzpostavil varen kanal, v katerem bo vsa vaša internetna aktivnost 100% varna – lahko boste brez strahu uporabljali aplikacijo za elektronsko bančništvo, opravljali nakupe s kreditno kartico in dostopali do svojega e-maila brez strahu, da bi vam v povezavo vdrl hacker ali drug škodoželjnež.

Kaj pa Android, Windows Mobile? Mi lahko vpntraffic Secure Proxy pomaga tudi na teh napravah? DA, lahko!

 

Pokrivamo več kot 40 držav in omogočamo hitro, varno povezljivost praktično s celim svetom.

Ena naročnina vam omogoča dostop do vseh naših strežnikov, nobenih skritih dodatkov, nobenega drobnega tiska – za eno ceno dobite vse.

Vsakič, ko se povežete, vam dodelimo nov IP naslov, tako da vas tudi skrbniki v podjetjih ne morejo blokirati.

Ponujamo več VPN protokolov, IPSec VPN, PPTP.

Prejmete tudi enostaven VPN Pro software za uporabo na klik.

Ne omejujemo hitrosti! Vsi naši strežniki imajo vsaj 100/100 Mbps linije.

VPN strežnike dodajamo praktično večkrat na mesec.

Podpora 24/7 (v angleščini), ki reši (skoraj) vsak problem.

Če niste zadovoljni, ni problema – 30 dni imate časa, vrnemo denar.

Pretvori vašo internetno povezavo v popolnoma zaščiteno, varno, kriptirano in anonimno. S tem vas 100% zaščiti pred hackerji, škodoželjneži, prisluškovanjem in nenazadnje tudi pred blokadami v podjetjih. Priporočamo za uporabo v službi, na poti, predvsem na prenosnih računalnikih, Windows Mobile in Android telefonih, ki se občasno povezujejo tudi v nezaščitena WiFi brezžična omrežja.

VpnTraffic - Dostop do Skype, VOIP in dostop do aplikacij kot so:Hulu, Netflix, BBC iPlayer. Odstrani geografsko zaščito! 40+ VPN serverjev v različnih državah. Podpira pptp in l2tp/ipsec.and l2tp/ipsec.

 

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.